Parkit förklarar Smart Parkering

Smart P är ett svenskt företag som erbjuder smarta parkeringslösningar till fastighetsägare och andra företag.

Vad är Smart Parkering?

Företaget grundades år 2014 och är baserat i Stockholm. Genom en kombination av teknologi och tjänster skapar Smart P en sömlös och effektiv parkeringsupplevelse för både besökare och fastighetsägare.

Digitala p-tillstånd

Smart Parkering Sverige erbjuder moderna enkla digitala P-tillstånd som är 100% digitaliserade, miljövänliga och som anpassas efter kundens önskemål.

Kamera – in/utcheckning

Med ett egenutvecklat system som skräddarsys efter behov erbjuder Smart P ett system som är helt automatiserat med 99,8% träffsäkerhet. Detta medför ökad kundförvärv och kundnöjdhet. 

Digital parkeringsövervakning

Smart Parkering Sverige tillhandahåller parkeringsövervakning via kameraavläsning som läser av registreringsnumret. Det bidrar till en miljövänlig bilpark samtidigt som kunden får dokumentation och rapportering.

SmartPark

Via kundportalen SmartPark kan kunder logga in för att bland annat hyra parkeringsplats, byta registreringsnummer, betala parkeringsavgift och avsluta sin parkering.

Betala P

Genom att erbjuda direktbetalning kan kunder via sitt mobila bankid betala för sin parkering i efterhand.

Abonnemangsparkering

Smart Parkering ombesörjer parkeringsövervakning, korttidsparkering samt abonnemangsparkering på ABK:s områden. Hyresgäster hos ABK har genom detta möjlighet att skaffa abonnemangsparkering. 

Helhetsleverantör

Smart Parkering Sverige projekterar, analyserar, skräddarsyr helhetslösningar utifrån fastighetsägarens ambitioner på kort och lång sikt. Tekniken som används är kvalitativ och miljövänlig efter ISO-standarden.

Vad finns det för alternativ till Smart Parkering?

Smart P är inte ensamt om att erbjuda parkeringstjänster på marknaden. APCOA, Sverige Parkering och Parkman är några av de många aktörerna som erbjuder digitala lösningar, parkeringsoptimering och parkeringsövervakning.

Finns det ett parkeringsbolag som erbjuder “allt”?

Parkit är en parkeringsförvaltare som erbjuder en helhetslösning för parkering, inklusive digitala lösningar, parkeringsoptimering och parkeringsövervakning. Med fokus på långsiktig lönsamhet för fastighetsägare och hög kundnöjdhet har Parkit hjälpt många markägare, fastighetsägare, verksamheter och föreningar sedan starten. Genom att erbjuda kompletta lösningar för parkering utlovar Parkit nöjdare kunder och högre parkeringsintäkter för sina kunder.

Ta första steget

Funderar du på om Parkit är rätt partner för er? Kryssa i vilka tjänster du är intresserad av i formuläret nedan så hör vi av oss!

Parkit förklarar CTA
Tillbaka