För Fastighetsbolag

Parkit är specialiserade på att hjälpa fastighetsägare att öka intäkterna för sina fastigheter genom enkla, smidiga och kostnadseffektiva lösningar.

Rulla ner

Vi förvandlar dina parkeringsproblem till möjligheter

Vi förstår att det kan vara en utmaning att hantera parkeringsbehoven för fastighetsbolag. Men istället för att se det som ett problem, ser vi på det som en möjlighet att hjälpa dig att öka intäkterna och förbättra kundnöjdheten.

Med våra innovativa och moderna parkeringslösningar kan du optimera parkeringen för dina fastigheter och skapa en bättre användarupplevelse för dina hyresgäster.

Allt samlat under ett tak
Vi erbjuder allt från övervakning av parkeringar och elbilsladdning, till lösningar för betalparkering och löpande kontrollering av parkeringar (lapplisor) - allt för att göra din vardag enkel och effektiv.
Modern & interaktiv tekonolgi
Med hjälp av vår moderna teknologi kommer du att bli paff över hur snabbt din lönsamhet kommer att öka för din fastighet, flera gånger om året.
Full insikt i din parkeringsaffär
Med Parkit kommer frågetecken kring hur din parkering presterar försvinna och ersättas med självklarhet, vilket hjälper dig att spara tid och pengar.
Boka konsultation
För att höra mer, kostnadsfritt.
Parkit har hjälp oss på PEFAB att initialt få kontroll på våra parkeringsplatser för att sedan optimera och maximera användning, beläggning och framförallt intäkterna med hjälp av sina smarta digitala lösningar!
Jessica Örn
Jessica Örn
PEFAB
Parkit är oerhört snabba och effektiva att ha att göra med, med en oerhört bra kundsupport har de hjälpt oss att skapa snygga och bra parkeringsmiljöer för våra hyresgäster, genom att överlåta parkeringsförvaltningen till Parkit har vi ökat våra totala parkeringsintäkter snabbt!
Stefan Elf
Stefan Elf
Oscar Properties

Ett annorlunda parkeringsbolag

Vi tror att parkeringen borde vara enkelt och smidigt för alla användare. Därför erbjuder vi en rad tjänster som hjälper till att skapa en bättre och mer unik användarupplevelse, oavsett om det gäller hyresgäster, besökare eller anställda.

Våra tjänster inkluderar allt från betalningslösningar och digitala skyltar till smarta parkeringsassistenter och system för övervakning. På så sätt kan du förbättra din fastighets image och stärka relationerna med dina kunder och användare.

Boka demo
Förvaltning
Vi kan förvalta hela er parkeringslösning och löpande analysera användandet för att optimera er lönsamhet.
Parkeringstillstånd
Digitala parkeringstillstånd som inte faller av vindrutan. För dig försvinner all risk om förfalskade tillstånd och du administrerar detta enkelt och tryggt via vår portal.
Grind & Garage-styrning
Med vår kamerateknik vid in- och ut-registrering via ANPR (Automatic Number Plate Recognition) får ni bättre koll på hur er parkering nyttjas.
Laddboxar
Vi erbjuder allt från övervakning av parkeringar och elbilsladdning, till lösningar för betalparkering och löpande kontrollering av parkeringar (lapplisor) - allt för att göra din vardag enkel och effektiv.
Besöks­registrering
Med hjälp av vår moderna teknologi kommer du att bli paff över hur snabbt din lönsamhet kommer att öka för din fastighet, flera gånger om året.
Kontrollavgifter
Med Parkit kommer frågetecken kring hur din parkering presterar försvinna och ersättas med självklarhet, vilket hjälper dig att spara tid och pengar.

Hur går det till?

Det är enkelt att komma igång med Parkit!
Du bokar en demo
Vi går igenom dina behov över tel/video, visar hur Parkit fungerar och tar reda på om vi är en "perfect match"
Hej, kul att ses!
Vi besöker dig, presenterar vår lösning och visar hur den skulle kunna implementeras
Du får ett förslag
Vi skräddarsyr ett förslag och skickar över till dig för digital signering
Du sparar tid & pengar
Din anpassade lösning implementeras och du är nu i full gång med Parkit!

Vanliga frågor & svar

Kan man skapa ett företagskonto?

Självklart kan du det! Du finner skapande för företagsprofil i Parkit-appen alternativt kontakta support [email protected] så hjälper vi dig att lägga upp ditt konto manuellt. Det går även bra att skapa ett privatkonto med ett registrerat betalkort för företag som betalsätt.

Vilka anlitar er i dagsläget?

Urval av kunder som anlitar Parkit är:

  • Balder
  • Fabege
  • Kvarnholmen
  • Radisson Blu Waterfront Hotel
  • Större och mindre BRF:er
  • Grand Hotel Saltsjöbaden
  • Hedin Bil
  • Catena

Våra primära målgrupper är företag, fastighetsägare, bostadsrättsföreningar och markägare – stora som små.

Vad kostar era tjänster?

Eftersom vi skräddarsyr våra tjänster går det inte att ge ett fast prisestimat på förhand. För oss är det viktigt att våra kunder får den lösning som bäst uppfyller deras behov samt förväntningar, och då varierar prisnivåerna. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du önskar få ett förslag presenterat för dig, vi börjar då med en kostnadsfri konsultation/demo där du får se den sanna kraften i Parkit.

Vilka laddboxar erbjuder ni?

Vi erbjuder laddboxar från marknadsledande aktörer och har tillgång till majoriteten av varumärken på marknaden. Om du anlitar oss för att implementera nya elbilsladdare tar vi hand om allt från analys och projektering, till installation och support.

Vart i landet verkar ni?

Vi verkar över hela Sverige och har idag kunder från Södra till Norra Sverige.

Statistiken talar för sig själv

Ett samarbete med Parkit är det bästa sättet att förbättra parkeringen för dina kunder och öka dina intäkter. Vi erbjuder enkla och smidiga lösningar, vilket gör det enklare för dig att öka försäljningen och ordervärdet.
0%
Snittökning för totala parkeringsintäkter
0%
Fler uthyrda parkerings­platser/tillstånd
0%
Ökning av betalparkering
lediga-jobb-parkit

Be om en konsultation

Beskriv dina behov så återkommer vi för gratis rådgivning och offert.
Boka konsultation

Kundcase

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipisicing elit. Provident quam sequi reprehenderit magni cumque aspernatur nulla, sint non nisi natus voluptas alias, animi consequatur earum.

Kundcase Wåhlins fastigheter

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur, adipisicing elit. Vitae aspernatur rerum placeat perferendis recusandae ex corporis, earum dicta libero unde.
Se case

Kundcase Fabege

Fabege är ett fastighetsbolag som utvecklar långsiktigt hållbara stadsdelar, där människans olika behov står i fokus.
Se case

Skräddarydda lösningar för fastighetsbolag

Visste du att den genomsnittliga personen spenderar 17 timmar om året på att leta efter parkering? Det är som att titta på en hel säsong av din favorit-TV-serie, fast utan allt det roliga. Men oroa dig inte - Parkit är här för att rädda dagen (och dina kunders tid).

Vi erbjuder skräddarsydda parkeringslösningar som är lika unika som dina fastigheter. Vi hjälper till att optimera parkeringen så att dina kunder och hyresgäster kan hitta en ledig parkeringsplats på ett kick, och du kan se till att din plånbok blir glad genom att öka dina intäkter.

Boka konsultation