Grind & Garage-styrning

Det smarta sättet att hantera din parkering!

Vi använder ANPR / LPR hos flera utav våra kunder i Sverige som en del av vår lösning för att övervaka och hantera parkeringar.
Det funkar även smidigt för att styra och öppna grindar / portar automatiskt.

Automatisk registreringsskylt (ANPR), även känd som License plate recognition (LPR), är en teknik som läser av fordons registreringsskyltar. Det används flitigt runt om i världen av myndigheter som polisstyrka, trafikledningsanläggningar, tullmyndigheter m.m

Vi är här för att hjälpa dig genom att använda vår marknadsledande teknik för parkeringsövervakning. Vår beprövade förvaltnings- och operativa expertis oh en mängd supporttjänster som säkerställer att din parkeringstjänst ger en positiv kundparkeringsupplevelse.

Gör livet enkelt med Parkit

100% koll och kontroll

Med vår kamerateknik vid in- och ut-registrering via ANPR (Automatic Number Plate Recognition) får ni bättre koll på hur er parkering nyttjas. Datan samlar vi in och använder sedan det för att optimera era parkeringsområden

Smidigt för era kunder

Allt användaren behöver göra är att lägga in sitt registreringsnummer i sitt parkeringstillstånd sedan sköts registrering av passager automatiskt. Parkörer med aktiva avtal whitelistas automatiskt av systemet.

Smidigt och enkelt

Istället för blippar, donglar, fjärrkontroller och annan administrativ börda, så lämnar vi över allt arbete på kunden och i detta fallet är arbetet att lägga in sitt registreringsnummer i telefonen.

Enkelt för era kunder

Att digitaliserar grind/bom-styrningen med hjälp av kameror som registrerar in- och utpasseringar. Allt besökarna behöver göra är att registrera sitt registreringsnummer via sin smartphone. Systemet sköter automatiskt resten och ser till att besökare endast får en smidig parkeringsupplevelse!

Öppna via telefonen

Skulle tekniken eller kameran av någon anledning ligga nere för tillfället, så kan kunden alltid öppna grinden direkt via sin mobilapp i sitt parkeringstillstånd!Denna lösning är också ett alternativ för de BRFer eller Fastighetsägare som inte vill investera i en kamera eller framdragning av nätverk m.m