Betalparkering

Vi har en vision om en stad där all parkeringsverksamhet flyter smidigt och sömlöst med hjälp av digitalisering. Vi kallar den här typen av parkeringsekosystem ParkitRND!

I det här scenariot kan förare snabbt hitta de bästa parkeringsplatserna nära sin destination, städer har bättre kapacitet och flöde av trottoarkanter, och operatörerna får ökad beläggning tack vare att närliggande gatutrafik omdirigeras av parkeringsappar.

Vår vision

Att göra städer mer levande

Vårt uppdrag

Att underlätta parkering

Vår position

Att vara experter på digital parkering

Affärsidé

Leverera bekväma, effektiva och kostnadseffektiva parkeringsupplevelser genom innovativa tjänster genom en smidig och skalbar plattform och organisation.

Fördelar med våra funktioner

Fördelar med våra funktioner

Oavsett om det är betalautomater, mobilappar eller annan betalning så strävar vi för att få upp dessa i vår plattform för att ge er en överskådlig vy för samtliga betalsätt!

Enklare för användaren

Allt användaren behöver göra är att parkera och välja hur de vill betala. Allt annat, (parkeringslängd, registrering av passager och debitering) sköts automatiskt. Parkörer med aktiva avtal whitelistas automatiskt av systemet.

Från krångligt till effektivt

Istället för parkeringsautomater, bommar, parkeringsvakter och liknande betalningsalternativ erbjuder vi även EZ-Pay som är en effektiv hantering för besöksparkering där vi monterar in en ANPR-kamera som sköter allt automatiskt (läs mer om detta på vår eagle-eye funktion)

Några av våra betallösningar