Intelligent betalparkering

Vi har en vision om en stad där all parkeringsverksamhet flyter smidigt och sömlöst med hjälp av digitalisering, som vi kallar ParkitRND! I detta scenario kan förare enkelt hitta de bästa parkeringsplatserna nära sin destination, städerna har bättre kapacitet och flöde av trottoarkanter, och operatörerna får ökad beläggning tack vare att närliggande gatutrafik omdirigeras av parkeringsappar.

Vår vision

Att göra städer mer levande

Vårt uppdrag

Att underlätta parkering

Vår position

Att vara experter på digital parkering

Affärsidé

Vi strävar efter att leverera bekväma, effektiva och kostnadseffektiva parkeringsupplevelser genom innovativa tjänster på en smidig och skalbar plattform och organisation.

Fördelar med Parkit

Många betalsätt

Vi strävar alltid efter att inkludera betalautomater, mobilappar och andra betalningsalternativ i vår plattform för att ge en överskådlig vy över samtliga betalsätt.

Enkelt för användaren

Allt användaren behöver göra är att parkera och välja betalningssätt. Systemet tar hand om allt annat, inklusive parkeringstidens längd, registrering av passage och betalning. Parkörer med aktiva avtal whitelistas automatiskt av systemet

Framtidens lösningar

Vi erbjuder EZ-Pay som ett alternativ till traditionella parkeringsautomater, bommar och parkeringsvakter. EZ-Pay är en effektiv lösning för besöksparkering som använder ANPR-kameror för att sköta allt automatiskt. Du kan läsa mer om denna funktion under vår Eagle Eye-sektion.

Parkit samlar alla dina behov i ett system

Visste du att den genomsnittliga personen spenderar 17 timmar om året på att leta efter parkering? Det är som att titta på en hel säsong av din favorit-TV-serie, fast utan allt det roliga. Men oroa dig inte – Parkit är här för att rädda dagen (och dina kunders tid).

Vi erbjuder skräddarsydda parkeringslösningar som är lika unika som din verksamhet. Vi hjälper till att optimera parkeringen så att dina kunder och hyresgäster kan hitta en ledig parkeringsplats på ett kick, och du kan se till att din plånbok blir glad genom att öka dina intäkter.