Laddplatser

Erbjud maximalt antal laddplatser med vår effektstyrning, välj de tjänster som passar just era behov och gör en lönsam investering!

Våra lösningar är energismarta och erbjuder många platser till en lägre kostnad!

Vår vision är ett samhälle där alla kan köra elbil. För att det ska vara möjligt utmanar vi den största kostnaden för dig som vill erbjuda många ladd-platser.

Varje del i våra lösningar är optimerad för att du ska kunna erbjuda många laddplatser med en attraktiv milkostnad för elbilisten. Vi utnyttjar hela parkeringstiden, kapar effekttoppar och balanserar elbilsladdningen mot fastighetens energiförbrukning. Du minskar kostnader och gör en ekonomiskt hållbar affär. Och elbilsboomen blir möjlig – i din fastighet, bostadsrättsförening, i Sverige och i världen.

Enkelt att använda. Både för er och era kunder.

Enkla betalningsalternativ

Ge kunden möjligheten att betala på sitt vis och erbjud alternativ där en hyresgäst kan stå för fasta avgifter som laddstationer, medan parkören endast betalar för elförbrukning.

Behörighetsstyrning

Ni väljer enkelt vem som kan använda specifika laddare. Det går exempelvis att välja behörighet för samtliga laddare, flera stycken eller enskilda uttag!

24/7 övervakning

Våra system scannar alltid av era stolpar och meddelar om någonting går ned, då felsöker vi och åtgärda felande laddare på distans, exempelvis göra en omstart, uppdatera mjukvara eller hämta loggfiler. Slipp onödiga servicekostnader!

Live statistik

Med vår översiktsvy får ni bättre koll på era laddares förbrukning, kunddata och kan överblicka både laddare och parkeringsplatser i samma system.

Laddning och parkering hör ihop

Parkits plattform för laddning av elbilar är helt integrerad tillsammans med systemet för parkeringförvaltning. Vilket ger er möjligheten att erbjuda era parkeringskunder elbilsladdning som är kopplad till deras parkeringsavtal. Alla avgifter ingår på samma faktura och dina kunder kan styra debiteringen i samma app som de använder för att hantera sin parkering.

Enkelt, smidigt och automatiskt!

Gör det själv eller lämna allt på oss!

Att erbjuda laddstationer för elbilar är väldigt ofta ett viktigt strategiskt steg för er parkeringsaffär. Med oss som leverantör kan du själv hantera den tekniska driften, betalningsflödena och relationen med dina kunder på en proffsig och hög servicenivå!

Vill du ha hjälp med de tekniska aspekterna, men vill ha kontroll över ditt system och ditt erbjudande? Lägg ut hela den tekniska förvaltningen på oss som är expert på att installera, driva och övervaka laddstationer. Vi samarbetar med de flesta certifierade operatörer.

Kompatibla laddare

Om er modell inte finns med, tveka inte att kontakta oss!