det-har-ar-parkit

Det magiska med Parkit

Om vår idé på Parkit

Vad vi erbjuder

Vår värld genomgång en enorm digital förvandling. Men parkeringar och dess förvaltning är fortfarande hopplöst omodernt - fastklämda i en frustrerande röra av gamla system, papper, excell-filer och PDF:er. Hoptrasslade med en persons kunskap och översikt.

Vi föreställde oss ett bättre flöde genom hela processen. Ett fritt från friktion som flyter på utan problem. Där arbetet är enkelt, admin obefingtligt och där framsteg görrs med ett knapptryck. Så att människor kan hålla på med det de gör bäst.

Så vi skapade precis det - Smartare förvaltning och härligare upplevelse. Upplev känslan av pole position!

Statistik

Ett samarbete med Parkit ger dig nöjdare kunder och högre parkeringsintäkter. Det är det smidigaste sättet att öka försäljning och ordervärde. Du får alltid betalt med Parkit, det blir inte enklare än så.

67 105
Totala antal betalningar per månad
0 kr
Totalt donerad summa

Det här är Parkit

Parkit grundades i Stockholm 2020 med målet att göra det enklare för markägare att hantera sina parkeringsplatser. De senaste 15 åren har tekniken utvecklats, engagerat och förändrat världen omkring oss, men hanteringen över parkeringsplatserna har stått stilla. Därför har vi skapat en komplett helhetslösning för att göra parkeringen enkel, säker och framförallt så smidig som möjligt.

Vår kultur

Våra värderingar som gör Parkit till Parkit.

Visa kärlek

Vi är snälla, inkluderande och bryr oss!

Tillsammans är vi starka!

Vi lyckas och misslyckas som ett team.

Bättre än igår!

Vi lägger ribban på högsta nivå, varje dag.

Transparens åt alla håll

Vi väljer transparens framför politik och byråkrati.

Magiska drömmar

Dröm stort, utmana normen, ändra spelreglerna.