Kontroll­avgifter som gör gott

Genom vår plattform kan du enkelt hantera kontrollavgifter som har delats ut på ditt område genom att antingen halvera kostnaden, ta bort avgiften eller förlänga betalningstiden – om du vill ge möjligheten. Om du väljer att inte göra något kommer vi naturligtvis att ta hand om all administration åt dig!

Dessutom kan du välja en procentandel som vi oavkortat donerar till valfritt 90-konto och det kommer tydligt att anges på kontrollavgiften som sätts på vindrutan.

Fördelar med Parkits rosa kontrollavgifter

De gör gott

Delar av kontrollavgiften doneras till önskad samarbetspartner! Om ni inte har några egna önskemål samarbetar vi med Bröstcancer Förbundet

Kickbacks till dig

Vi erbjuder våra partners någon form av kickback. Dessutom önskar flera av våra kunder att vi donerar denna kickback till välgörenhet för ännu större effekt.

Statistik

Våra system för statistik över dagar, tider och ytor som ofta är problematiska så vi kan förebygga problem tillsammans.

If it's pink it doesn't stink!

Att få en traditionell parkeringsbot svider alltid, men dessa delas ut enbart när bilisten aktivt bryter mot områdets regler. Vi vet alla att det kan fresta att tänka ”det tar ju bara någon minut” och parkera olagligt, men detta kan blockera andra fordon eller till och med akuta leveranser. Skyltningen finns där av en anledning och bör följas. Om du ändå tar risken och får en rosa parkeringsbot kan du åtminstone känna att du har donerat till välgörande ändamål! Vi erbjuder alltid en kickback till våra partners och flera kunder önskar att vi donerar ännu mer för att stödja välgörenhet

Hur vi på Parkit förebygger felparkeringar

Vår personal syns tydligt i utmärkta arbetskläder, bilar och andra fordon, och i cityområden kan ni också se oss på Segway. Vi tror på poliseffekten, där synlighet hjälper till att minska brott, och det fungerar på samma sätt med våra parkeringsvärdar, säger Magnus Norden, operativt ansvarig på Parkit. Utöver synlighet fokuserar vi på upplärning, information och tydlig juridisk korrekt skyltning för att göra parkering så enkelt och tydligt som möjligt för alla kunder och besökare.

Vårt donationsarbete på Parkit

Innan idén om Parkit grundades har det varit vår kärna att samla in pengar till välgörenhet. Vi ger en del av allt vi säljer, oavsett om det är laddstolpar, linjemålning, skyltning eller ren övervakning. Vi försöker också att byta till en annan välgörenhetsorganisation varje kvartal.

Läs mer