Kontroll­avgifter som gör gott

Via vårt verktyg kan du enkelt administrera kontrollavgifter vi utdelat på din mark genom att halvera kostnaden, ta bort den eller förlänga betalningstiden (om du vill ha möjligheten) annars sköter självfallet vi all administration åt er!
Du kan även välja en % som vi donerar oavkortat till valfritt 90-konto, självfallet står det på kontrollavgiften som placeras ut på vindrutan.

Fördelar med Parkits rosa kontrollavgifter

De gör gott!

Delar av avgiften doneras till önskad samarbetspartner! Om ni inte har några egna önskemål samarbetar vi med Bröstcancer Förbundet

Kickback till dig

Vi erbjuder alltid en kickback till våra partners av något slag! Sedan önskar flera kunder att vi donerar denna för ännu mer välgörenhet!

Statistik

Våra system för statistik över dagar, tider och ytor som ofta är problematiska så vi kan förebygga problemen tillsammans!

If it's pink it doesn't stink!

Det svider alltid att få en traditionell ”ostskiva”, däremot utdelas dessa enbart för att bilisten faktisk har gjort ett aktivt val som inte förhållit sig till de områdets förhållningsregler. Däremot vet vi alla att man ibland bara ”skulle” eller det tar ju bara ”nån minut” och då kan det verkligen svida. Problematiken med dessa resonemang är att den där minuten eller som oftast minuterna så blockerar du en annan individ, eller en akut leverans eller något annat. Skyltningen för området finns där av en anledning och är till för att följas.Nåväl, tar man risken men parkeringsboten är rosa- då kan man åtminstone unna sig att man har donerat en slant för välgörande ändamål!

Hur vi på Parkit förebygger felparkeringar!

Vår personal använder tydliga utmärkta arbetskläder, bilar och andra fordon! I områden runtom city kan ni även se oss komma arbetandes på Segway.

-Det är viktigt att vi syns, vi pratar ofta om ”poliseffekten”, ser man en polisbil så undviker man ju att begå brott, likadant fungerar det med våra parkeringsvärdar! Säger Magnus Norden, operativt ansvarig på Parkit.

Utöver synligheten jobbar vi flitigt med upplärning, information och tydlig juridisk korrekt skyltning. Allt för att göra parkeringssituationen så enkel och tydlig som det bara går för alla kunder och besökare!

Vårt donationsarbete på Parkit

Redan innan idéen om Parkit grundades har det varit vår kärna att samla in pengar till välgörenhet. Allt vi säljer, från laddstolpar, linjemålning, skyltning eller ren övervakning ger vi en del till välgörenhet. Vi försöker att byta till en annan välgörenhetsorganisation varje kvartal.

Läs mer