Karriär

Parkit grundades i Stockholm 2020 med målet att göra det enklare för markägare att hantera sina parkeringsplatser. De senaste 15 åren har tekniken utvecklats, engagerat och förändrat världen omkring oss, men hanteringen över parkeringsplatserna har stått stilla. Därför har vi skapat en komplett helhetslösning för att göra parkeringen enkel, säker och framförallt så smidig som möjligt.

Vi söker just nu!

Nu söker vi Controllers runtom i landet i syfte att kontrollera våra markägare och arrendeplatser.

Hos oss på Parkit kan vi ha fasta titlar, men våra uppgifter kan komma att ändras. Även vårt uppdrag kan förändras. Idag skapar vi världens smidigaste parkeringsupplevelse. I morgon, vem vet? Vi är inte här för att vara nästa steg i din karriärväg. Vi är här för att vara en sväng i vägen. För att låta dig växa i sidled. För att se till att du aldrig blir uttråkad. Gå av från den raka linjen och in i Parkit.

Som Controller på Park IT jobbar du fritt med mycket eget ansvar. Du tilldelas dina områden som du ronderar men kan under våra ”high alert” notiser snabbt och effektivt bli tvungen att omlokaliera området.

lediga-jobb-parkit

Om parkit

Vi är en snabbväxande aktör inom ParkTech, med en brant tillväxtkurva och för närvarande mitt i sin största omställning någonsin.

Vad vi erbjuder:
  • Underbara kollegor
  • Främjar friskvårdsaktiviteter
  • Rekryteringsbonus
  • Tjänstepension
  • Friskvårdsbidrag
  • Flexibla timmar
  • Event och tillställningar

Lediga positioner

UX Designer / Product Manager till Sveriges modernaste parkeringsbolag sökes

Vi söker nu en driven och resultatorienterad säljare till vårt moderna parkeringsbolag. Här kan du läsa mer om möjligheten och skicka in din ansökan.

Ansök

Kund-specialist för Onboarding och Support till Sveriges modernaste parkeringsbolag sökes

Vi söker nu en driven och resultatorienterad säljare till vårt moderna parkeringsbolag. Här kan du läsa mer om möjligheten och skicka in din ansökan.

Ansök

Vi söker självständiga Controllers runtom i landet

Vill du arbeta självständigt med frihet under ansvar? Vi söker nu efter Controllers runtom i landet för att hjälpa oss att kontrollera våra parkeringsområden och arrendeplatser.

Ansök

Vi växer och söker nu en kunnig drifttekniker

Parkit är en snabbväxande aktör inom ParkTech, med en brant tillväxtkurva och är för närvarande mitt i sin största omställning någonsin. Vi söker nu en erfaren och tekniskt kunnig drifttekniker till våra områden i Stockholm.

Ansök