Digitala parkerings­­tillstånd

Parkits digitala parkeringstillstånd

Slipp irriterande parkeringstillstånd som trillar ned från din vindruta och försvinner i vinden! Med våra digitala tillstånd är det nu möjligt att säkert parkera utan att behöva oroa sig för att förfalskade tillstånd används. Som markägare kan du enkelt hantera parkeringshanteringen och samtidigt eliminera risken för bedrägerier. Tack vare vår portal kan du enkelt administrera och säkra upp dina parkeringsplatser utan att behöva bekymra dig om onödiga kostnader. Så glöm kopierade tillstånd och håll din vindruta ren – välj digitala tillstånd.

Upptäck framtidens parkeringstillstånd

100% digitalt

Med vår tjänst är hela processen från kölista till avtalsskrivning och debitering helt online, för både dig och dina kunder! Du behöver inte längre oroa dig för pappersarbete eller förseningar, då allt hanteras smidigt och enkelt på webben.

Hoppa mellan olika registreringsnummer

Slutkunden administrerar på egen hand sitt parkeringstillstånd på ett oerhört smidigt sätt.

Ta blixtsnabba beslut

Genom att samla hela förvaltningen i ett system minskar ni automatiskt tiden som krävs för alla typer av ärenden.

Enkla betalningsmöjligheter

Erbjud olika betalsätt för dina kunder och låt dem välja vad som passar bäst.

Clean översiktsvy

Kunden kan se all parkeringsinformation i sin telefon, padda eller dator.

Effektivt för våra controllers

Med tillgång till de aktiva registreringsnumren kan vår personal enkelt och i realtid se om ett fordon har ett giltigt parkeringstillstånd! Vi har investerat i den senaste tekniken för att ge våra kunder en trygg och smidig parkeringsupplevelse.

Framtidens parkeringstillstånd

Även om fysiska parkeringstillstånd har fungerat bra tidigare, har de inte riktigt hållit jämna steg med den digitala utvecklingen inom parkeringshanteringen. Fler och fler kommuner, fastighetsägare och förvaltare har nu börjat digitalisera skötseln av sina parkeringsplatser för att få bättre kontroll, minska administrativt arbete och öka utnyttjandet.

Normalt utfärdas parkeringstillstånd som fysiska föremål som kunderna placerar synligt i sina bilar. Att hantera fysiska parkeringstillstånd kan vara tidskrävande och svårt att mäta och spåra över tid. När det sedan blir dags att förnya, ändra eller avregistrera flera hundra eller fler parkeringstillstånd, kan det bli mycket tidskrävande och kostsamt för dig som ansvarar för parkeringen.

Varför ändra något som fungerar?

I takt med att parkeringshanteringen blir alltmer digital förskjuts interaktionen mellan användare och parkeringshanteringen från fysiska objekt till digitala miljöer – från parkeringsautomater till smartphone-appar. I detta sammanhang blir övergången från fysiska till digitala parkeringsbiljetter allt vanligare. Så vad väljer du? Att skicka ut hundratals parkeringstillstånd med ett enkelt knapptryck eller hantera en ohanterlig mängd fysiska lappar genom att laminera dem?

Modernisera er parkeringshantering

Har du någonsin funderat på vad som skulle hända om du digitaliserade hela din parkeringsverksamhet? Tänk dig att ha avtalsparkering, digitala nycklar, avtal som kan signeras med BankID, statistik och rapporter i digitala instrumentpaneler, snabbare avisering och betalning, samt en sömlös integrering av laddning för elbilar som en del av ditt parkeringsavtal.

När du överväger möjligheterna med digitala parkeringstillstånd, bör du också tänka på hur du kan digitalisera hela ditt parkeringsledningssystem. Att utfärda parkeringstillstånd är en viktig, men bara en liten del av hela parkeringshanteringen.

Parkit erbjuder digitala lösningar för parkeringshantering, och vi är här för att hjälpa dig.

Förenkla vardagen med Parkit

Vi upptäckte att det inte fanns en tillfredsställande lösning på marknaden för digital hantering av parkeringstillstånd, trots behovet av det. Detta ledde oss till att utveckla tekniken som nu kallas ParkitRND. Således borde digitala parkeringstillstånd vara en självklarhet för alla som hanterar många parkeringsplatser, inklusive kommuner, fastighetsägare och fastighetsskötare.

Fördelarna är många

Det finns många fördelar med att använda digitala parkeringstillstånd. Här är några av de viktigaste:

  • Modern lösning
  • Digital köhantering
  • Minskad administrativ börda
  • Enkel uppdatering och ändring av avtal och priser
  • Bättre kontroll över antalet utfärdade parkeringstillstånd
  • Möjlighet att snabbt spärra parkeringstillstånd
  • Användaren kan enkelt hålla reda på sin digitala status jämfört med en fysisk papperslapp