Digitala parkerings­­tillstånd

Kopierade tillstånd är ett minne blott!

Behåll en clean vindruta utan fula parkeringstillstånd som trillar ned och blåser bort. Med våra digitala tillstånd är du alltid säkrad att stå tryggt utan att dra på dig onödiga kostnader. Som markägare försvinner all risk om förfalskade tillstånd och du administrerar detta enkelt och tryggt via vår portal.

Framtidens parkeringstillstånd är här

100% digitalt

Hela processen från kölista, avtalsskrivning och debitering är helt online för både dig och dina kunder!

Hoppa mellan olika registreringsnummer

Slutkunden administrerar själv sitt egna parkeringstillstånd.

Blixtsnabba beslut

När hela förvaltningen är samlad i ett system kortar ni automatiskt ner tiden för alla typer av ärenden!

Betala enkelt

Erbjud olika betalsätt för era kunder och låt dem välja vad som passar bäst.

Enkel översikt för användaren

Kunden ser all sin parkeringsrelaterade information i sin telefon, padda eller dator!

Effektivt för våra controllers

Vår personal har tillgång till de aktiva registrerringsnummer och kan enkelt och i realtid se ifall ett fordon har ett giltigt parkeringstillstånd!

Det fungerar bra som det är!

Fysiska parkeringstillstånd har fungerat bra tidigare, men de har inte riktigt hållit jämna steg med den digitala utveckling som nu sker inom parkeringshanteringen. Allt fler kommuner, fastighetsägare och förvaltare digitaliserar skötseln av sina parkeringsplatser för att få bättre kontroll, mindre administrativt arbete och högre utnyttjande.

Normalt sett utfärdas parkeringstillstånd som fysiska föremål till kunderna, som sedan placerar dem synligt i sina bilar. Att hantera fysiska parkeringtillstånd är ofta tidskrävande och dessutom svårt att mäta och spåra över tid. Sedan, när flera hundra eller ännu fler parkeringstillstånd behöver förnyas, ändras eller avregistreras kan hanteringen bli mycket tidskrävande och kostsam för dig som parkeringsansvarig.

Varför ändra något som fungerar?

I takt med att parkeringshanteringen blir digital förskjuts interaktionen mellan användare och parkeringshanteringen från fysiska objekt till digitala miljöer. Från parkeringsautomater till smartphone-appar. I det här sammanhanget börjar övergången från fysiska till digitala parkeringsbiljetter bli vanliga. Så vad väljer du? Att skicka hundratals parkeringstillstånd med ett knapptryck eller laminera en ohanterlig mängd fysiska lappar?

Så varför inte ta klivet?

Vad händer om du digitaliserade all din parkeringsverksamhet? Avtalsparkering, digitala nycklar, digitala avtal med bank-id, statistik och rapporter om digitala instrumentpaneler, betalning, avisering, snabbare fyllning av lediga platser och laddning av elbilar som är en integrerad del av parkeringsavtal?

När du utvärderar möjligheterna med digitala parkeringstillstånd bör du också tänka på hur du kan digitalisera hela ditt parkeringsledningssystem. Parkeringstillstånd är en liten (men viktig) del när det kommer till parkering.

Parkit är gör parkeringshanteringen digital, och vi finns redan här!

Er nya förenklade vardag!

”Därav tyckte vi att det var konstigt att det inte fanns en riktigt bra lösning på marknaden för just detta ändamål, därav började vi utveckla på den teknik vi idag kallar ParkitRND’’

Digitala parkeringstillstånd borde med andra ord vara givet för alla som förvaltar ett stort antal parkeringsplatser; kommuner, fastighetsägare, fastighetsskötare m.fl.

Fördelarna är många

Fördelarna med digitala parkeringstillstånd är många. Men några av de viktigaste är:

  • Det är modernt
  • Digital köhantering
  • Minskad administrativ börda
  • Enkel uppdatering och ändring av avtal samt priser
  • Bättre kontroll över hur många parkeringstillstånd som är utdelade
  • Spärra parkeringstillstånd direkt och omgående

Dessutom är det mycket lättare för användaren att hålla reda på en digital status än en fysisk papperslapp.