donationsarbete-parkit
Välgörenhet

Tillsammans är
vi starka

Vår vision

Vår ödmjuka vision är att hjälpa till att förebygga lidande av alla slag. Vi gör detta genom att främja effektiva initiativ var som helst i världen där otillfredsställda behov är stora. Vi är engagerade i de kärnvärden som beskrivs av insamlingskontroll.se och strävar ständigt efter att förbättra oss och hela vår omgivning.

Tillsammans är vi starka

Redan innan idéen om Parkit grundades har det varit vår kärna att samla in pengar till välgörenhet. Allt vi säljer, från laddstolpar, linjemålning, skyltning eller ren övervakning ger vi en del till välgörenhet. Vi försöker att byta till en annan välgörenhetsorganisation varje kvartal. Genom att fokusera vårt samhälles ansträngningar på en sak i taget kan vi arbeta tillsammans för att göra en ännu större inverkan för var och en.

0 kr totalt insamlat

Uppdateringar

Parkit client collab 2023 - 56270kr

Parkit client collab 2022 - 47283kr

Visa mer + Visa mindre -

Hej
I Parkit sätter vi människor först.

Detta innebär att fokusera på att göra saker av rätt anledningar och för det större bästa. Vi tar hållbarhet på allvar och vi bryr oss djupt om vårt ekosystem och vår planet. Inte bara för vår egen skull, utan för våra framtida generationers räkning. Varför?

Vi måste göra vårt bästa för att förhindra orättvisor. Orättvisa mot människor och vår dyrbara planet.

Vi vill skapa en arbetsplats där människor känner sig trygga och bemyndigade. När människor känner sig trygga och bemyndigade kan de växa och bli den bästa versionen av sig själva. Glada, drivna och bemyndigade människor som gör en enorm skillnad i världen. Vi vill skapa en kultur som gör att människor kan känna sig älskade och inspirerade, varje dag. En kur som utövar och omfamnar kärlek, sårbarhet, hållbarhet och självutveckling. En kultur som skapar den perfekta miljön för innovation.

Innovation och att utmana de etablerade sanningarna är helt avgörande för att förändra världen till det bättre och för att möjliggöra övergången till elektriska transporter, vilket resulterar i förbättrad luftkvalitet och mycket mindre slöseri med värdefulla resurser, som plast, koppar och energi.

Vi bryr oss djupt om dig och vi vill förse dig med fantastiska produkter och tjänster! Vi är helt beroende av dig som kund och din feedback för att bli den bästa versionen av oss själva, göra extraordinära produkter och forma framtidens parkering. Så låt oss gärna veta vad du tycker genom att kommunicera med oss i våra communityn på våra sociala medier!

Skrivet med kärlek,
Filip Eriksson, VD Parkit