Parkeringslösningar för företag & BRF

Parkit är specialiserade på att hjälpa företag och bostadsrättsföreningar med att öka intäkterna genom enkla, smidiga och kostnadseffektiva lösningar för deras parkeringar.

Rulla ner

Vi förvandlar dina parkeringsproblem till möjligheter

Vi förstår att det kan vara en utmaning att hantera parkeringsbehoven för företag och bostadsrättsföreningar pga att de flesta system som finns på marknaden är utdaterade och saknar modern användarvänlighet.

Men istället för att se det som ett problem, ser vi på det som en möjlighet att hjälpa dig att öka intäkterna och förbättra kundnöjdheten. Med våra innovativa och moderna parkeringslösningar kan du optimera parkeringen och skapa en bättre användarupplevelse för dina hyresgäster, anställda samt besökare.

Allt samlat under ett tak
Vi erbjuder allt från övervakning av parkeringar och elbilsladdning, till lösningar för betalparkering och löpande kontrollering av parkeringar (lapplisor) - allt för att göra din vardag enkel och effektiv.
Skräddarsydda parkeringslösningar för företag & BRF
Vi har lång erfarenhet av att modernisera parkeringshanteringen för företag och BRF och skräddarsyr din parkeringslösning utefter dina specifika behov, och ger rekommendationer på nytänkande tjänster som kan generera ökad lönsamhet.
Du får full insyn i din parkeringsaffär
Med Parkit kommer frågetecken kring hur dina parkeringar presterar försvinna och ersättas med självklarhet, så att du kan fatta bättre beslut för att optimera dina parkeringsintäkter.
Boka konsultation
För att höra mer, kostnadsfritt.
"Vår bostadsrättsförening har nyligen infört en digital parkeringslösning, och resultatet har överträffat våra förväntningar. Den har förenklat administrationen, erbjudit realtidsinformation om tillgängliga platser och förbättrat kommunikationen inom föreningen. Den användarvänliga plattformen har verkligen ökat vår insyn och effektivitet. Vi är mycket nöjda och rekommenderar detta till andra bostadsrättsföreningar!"
Lukas Sveman
Ordförande BRF Sjötungan
"Den smidiga övergången till det digitala har inte bara moderniserat vår parkering utan har också lyft vår uthyrningsgrad till nya höjder. Real tidsinformation och användarvänlighet har förbättrat upplevelsen för de boende. Vad som verkligen sticker ut är Parkits dedikerade kundservice och blixtsnabba svarstider. En perfekt kombination av teknologi och kundvård! Starkt rekommenderat för alla som prioriterar både digitalisering och excellent kundservice."
Marcus Fred
HSB, BRF Ljuskärrsberget

Få era parkeringsytor att växa med Parkit

Vi tror att parkeringen borde vara enkelt och smidigt för alla användare. Därför erbjuder vi en rad tjänster som hjälper till att skapa en bättre och mer unik användarupplevelse, oavsett om det gäller hyresgäster, besökare eller anställda.

Våra tjänster inkluderar allt från betalningslösningar och digitala skyltar till smarta parkeringsassistenter och system för övervakning. På så sätt kan du förbättra din bostadsrättsförenings image och stärka relationerna med dina kunder och användare.

Boka konsultation
Förvaltning
Vi kan förvalta hela er parkeringslösning och löpande analysera användandet för att optimera er lönsamhet.
Parkeringstillstånd
Digitala parkeringstillstånd som inte faller av vindrutan. För dig försvinner all risk om förfalskade tillstånd och du administrerar detta enkelt och tryggt via vår portal.
Grind & Garage-styrning
Med vår kamerateknik vid in- och ut-registrering via ANPR (Automatic Number Plate Recognition) får ni bättre koll på hur er parkering nyttjas.
Laddboxar
Framtidens fordon kommer att vara elektriska, och Parkit's laddplatser hjälper dig att vara redo för denna förändring. Våra laddplatser är den perfekta lösningen för BRF som vill erbjuda sina hyresgäster, besökare och anställda enkel och bekväm tillgång till elbilsladdning.
Besöks­registrering
Vi placerar Ipads vid samtliga entréer med informationsskyltar om vad som gäller vid era bostäder. Era kunder kommer in och knappar in sitt registreringsnummer på paddan och därefter är parkeringen giltig 1, 3, 5 eller 24 timmar!
Kontrollavgifter
Våra kontrollavgifter är den perfekta lösningen för BRF som vill förbättra parkeringssituationen på sina egendomar. Med våra innovativa verktyg och teknik kan du enkelt övervaka parkeringen och vidta åtgärder mot oönskade besökare eller felparkerade fordon.

Hur går det till?

Det är enkelt att komma igång med Parkit!
Du bokar en demo
Vi går igenom dina behov över tel/video, visar hur Parkit fungerar och tar reda på om vi är en "perfect match"
Hej, kul att ses!
Vi besöker dig, presenterar vår lösning och visar hur den skulle kunna implementeras
Du får ett förslag
Vi skräddarsyr ett förslag och skickar över till dig för digital signering
Du sparar tid & pengar
Din anpassade lösning implementeras och du är nu i full gång med Parkit!

Vanliga frågor & svar

Vad kostar era tjänster?

Eftersom vi skräddarsyr våra tjänster går det inte att ge ett fast prisestimat på förhand. För oss är det viktigt att våra kunder får den lösning som bäst uppfyller deras behov samt förväntningar, och då varierar prisnivåerna. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du önskar få ett förslag presenterat för dig, vi börjar då med en kostnadsfri konsultation/demo där du får se den sanna kraften i Parkit.

Vilka anlitar er i dagsläget?

Urval av kunder som anlitar Parkit är:

  • Balder
  • Fabege
  • Kvarnholmen
  • Radisson Blu Waterfront Hotel
  • Större och mindre BRF:er
  • Grand Hotel Saltsjöbaden
  • Hedin Bil
  • Catena

Våra primära målgrupper är företag, fastighetsägare, bostadsrättsföreningar och markägare – stora som små.

Kan man skapa ett företagskonto?

Självklart kan du det! Du finner skapande för företagsprofil i Parkit-appen alternativt kontakta support [email protected] så hjälper vi dig att lägga upp ditt konto manuellt. Det går även bra att skapa ett privatkonto med ett registrerat betalkort för företag som betalsätt.

Vart i landet verkar ni?

Vi verkar över hela Sverige och har idag kunder från Södra till Norra Sverige.

Vilka laddboxar erbjuder ni?

Vi erbjuder laddboxar från marknadsledande aktörer och har tillgång till majoriteten av varumärken på marknaden. Om du anlitar oss för att implementera nya elbilsladdare tar vi hand om allt från analys och projektering, till installation och support.

Statistiken talar för sig själv

Ett samarbete med Parkit är det bästa sättet att förbättra parkeringen för dina kunder och öka dina intäkter. Vi erbjuder enkla och smidiga lösningar, vilket gör det enklare för dig att öka försäljningen och ordervärdet.
0%
Snittökning för totala parkeringsintäkter
0%
Fler uthyrda parkerings­platser/tillstånd
0%
Ökning av betalparkering

Be om en konsultation

Beskriv dina behov så återkommer vi för gratis rådgivning och offert.
Boka konsultation

Kundcase

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipisicing elit. Provident quam sequi reprehenderit magni cumque aspernatur nulla, sint non nisi natus voluptas alias, animi consequatur earum.
kundcase-kvarnholmen

Kundcase Kvarnholmen

Grand Hotel Saltsjöbaden är mycket populärt och välbesökt året om, där Parkit har fått äran att hantera parkeringsområdet.
Se case
radisson-blu-waterfront-hotel

Kundcase Radisson Blu Waterfront Hotel

Fabege är ett fastighetsbolag som utvecklar långsiktigt hållbara stadsdelar, där människans olika behov står i fokus.
Se case