Parkit förklarar ChargeNode

ChargeNode är ett svenskt företag som specialiserar sig på att tillhandahålla laddningslösningar för elfordon. De fokuserar på att bygga och driva laddningsinfrastruktur för både privata och offentliga platser, och finns i dagsläget i hela Sverige samt i Norge.

Vad är ChargeNode?

ChargeNode erbjuder en helhetslösning som innefattar allt från planering och installation av laddningsstationer till drift och underhåll. De kan hjälpa till med att utforma skräddarsydda laddningslösningar för olika typer av fastigheter och verksamheter, inklusive bostadsområden, företag, parkeringsplatser, köpcentrum och offentliga platser.

Elbilsladdning för BRF och samfällighet

ChargeNode brinner för hållbarhet och nya teknologier, och specialiserar sig på att skapa skräddarsydda helhetslösningar för laddning av elbilar. Genom att kombinera en smart mjukvara med en hållbar hårdvara kan de erbjuda en bekymmersfri laddningsupplevelse.

Elbilsladdning för företag

Med en helhetslösning där projektering, installation, drift och betalningslösningar ingår kan företag och föreningar dra nytta av ChargeNodes tjänster för elbilsladdning. I kombination med detta erbjuds även service och support.

Elbilsladdning för fastigheter

ChargeNode erbjuder skräddarsydda lösningar för fastighetsägare med allt från projektering och drift till smarta laddtjänster som hanterar all administration. Utöver högteknologiska laddstationer satsar ChargeNode även på design och utseende med balk- och belysningspollare som har inbyggda ladduttag som styrs vi en enda laddcentral. Detta gör att man kan undvika dyra markarbeten.  

Stora laddsystem

För fastigheter eller företag som söker en storskalig elbilsladdning erbjuder ChargeNode en komplett laddtjänst som integreras med befintliga laddstationer och affärssystem. 

Kundportal

Via ChargeNodes egen kundportal kan kunder bland annat:

  • Se statistik och historik
  • Få tillgång till Data API
  • Få tillgång till parkeringsbolagsappar som t ex EasyPark
  • Integrationsmöjligheter med affärssystem

Vad finns det för alternativ till ChargeNode?

Det finns flera aktörer i Sverige som erbjuder lösningar för elbilsladdning. Clever är en av dem och fokuserar på både privatpersoner och för offentliga platser, likaså Laddstoppet som framförallt fokuserar på lösningar för BRF:er och företag. 

Vad kan Parkit erbjuda i jämförelse med ChargeNode?

Utöver elbilsladdning för markägare, fastighetsägare, företag och BRF:er tillhandahåller Parkit en helhetslösning för parkeringsförvaltning. Detta gör att kunder till Parkit bland annat kan erbjuda maximalt antalet laddplatser till lägsta kostnad samtidigt som de kan erbjuda sina parkeringskunder elbilsladdning som är kopplat till deras parkeringsavtal. 

Ta första steget

Funderar du på om Parkit är rätt partner för er? Kryssa i vilka tjänster du är intresserad av i formuläret nedan så hör vi av oss!

Parkit förklarar CTA
Tillbaka