Parkit förklarar Länsparkering

Länsparkering grundades 1991 med ambitionen att erbjuda ett alternativ till små och medelstora markägare, bostadsrättsföreningar, samfälligheter och fastighetsägare som kunde konkurrera med de större bolagen. De agerar i dagsläget i Uppsala samt Stockholm.

Vad är Länsparkering?

Länsparkering anser att hållbara och långsiktiga lösningar i samarbete med uppdragsgivaren är lösningen, och vill fokusera på en enkel, engagerad och effektiv parkeringslösning. Fokus ligger i huvudsak på parkeringsövervakning på privat mark. Bland uppdragsgivarna finns bland annat köpcentrum, hotell, BRF:er, serviceanläggningar och arbetsplatser.

Övervakning

På kundens uppdrag övervakar Länsparkering parkeringen på kundens mark och ser till att lokala parkeringsbestämmelser efterlevs. Vid behov delas kontrollavgifter ut, och övergivna fordon kan forslas bort om det är nödvändigt. 

Kringtjänster

Utöver övervakning erbjuder Länsparkering även andra tjänster för att underlätta för sina kunder. Dessa är:

  • Förvaltning
  • Projektering
  • Administration och hantering av parkeringsärendet
  • Tillhandahållande av parkeringsrelaterad utrustning som skyltar, stolpar och automater
  • Tillhandahållande av parkeringstillstånd
  • Målning av parkeringsrutor
  • Underhåll samt tömning av parkeringsautomater
  • Drift av parkeringsanläggningar

Parkeringsbolag med liknande utbud som Länsparkering

Det finns många parkeringsbolag på marknaden som erbjuder liknande tjänster som Länsparkering, såsom Aimo Park, APCOA och Parkit. Dessa fokuserar även på digitala lösningar i form av parkeringsappar, elbilsladdning och smart teknologi såsom ANPR (automatisk nummeravläsning). 

Vad kan Parkit erbjuda som inte Länsparkering har?

Parkit erbjuder inte bara parkeringsövervakning för markägare, fastighetsägare, företag och bostadsrättsföreningar (BRF), utan även en omfattande helhetslösning för parkeringsförvaltning. Genom att tillhandahålla denna fullservicelösning möjliggör Parkit en smidig och kostnadseffektiv parkeringshantering för olika typer av fastighetsägare och organisationer, samtidigt som de möter sina kunders individuella behov och ökar attraktiviteten för kunder och boende.

Ta första steget

Funderar du på om Parkit är rätt partner för er? Kryssa i vilka tjänster du är intresserad av i formuläret nedan så hör vi av oss!

Parkit förklarar CTA
Tillbaka