Parkit förklarar: Presäkra

Presäkra är ett auktoriserat bevakningsföretag som arbetar i hela Sverige med bas i Malmö. 

Tjänst: Helhetsleverantör inom parkering

Presäkra erbjuder allt från parkeringsövervakning till vägmarkeringar, betaltjänster, förvaltning och projektering för privata aktörer, företag, bostadsrättsföreningar och fastighetsägare.

Tjänst: Övervakning

Presäkras medarbetare är utbildade väktare som dels kontrollerar parkeringsytor, dels utför anmärkningar. Ett digitalt system används för att se vilken parkör som är behörig på vilket område.

Tjänst: Betaltjänster

Presäkra tillhandahåller både digitala betallösningar och traditionella parkeringsautomater. Tjänsterna anpassas efter kundens behov.

Tjänst: Förvaltning

Möjligheten finns att Presäkra hanterar och förvaltar allt som rör parkeringsytan, parkeringstillstånden och betalningarna för både kommunal och privat mark.

Tjänst: Projektering

Om det finns planer på att ändra befintligt parkeringsområde eller bygga nytt kan Presäkra bistå med kunskaper, och även projektera en effektiv och trafiksmart parkeringsyta.

Tjänst: Vägmärken och vägmarkeringar

Presäkras vägmärken följer alltid gällande regelverk och tillhandahålls kostnadsfritt. Möjlighet att placera alla vägmarkeringar efter kundens önskemål finns.

Tjänst: Fordonsflytt

Om ett fordon har ställt sig olovligt har Presäkra möjlighet att flytta fordon och ta dem i beslag till en uppställningsplats.

Ta första steget

Funderar du på om Parkit är rätt partner för er? Kryssa i vilka tjänster du är intresserad av i formuläret nedan så hör vi av oss!

Parkit förklarar CTA
Tillbaka