Parkit förklarar DS Bevakning

DS Bevakning har varit auktoriserat som ett bevakningsföretag i 12 år och erbjuder en bredd av tjänster inom områdena bevakning och säkerhet.

Vad är DS Bevakning?

DS Bevakning strävar efter att vara det främsta lokala valet för säkerhetstjänster inom Stockholms län med ledorden Trygghet, Kvalitet och Närhet. Uppdraget omfattar bevakning av ett mångfald objekt, inklusive industrier, butiker, villor, privata bostäder, skolor samt statliga och kommunala anläggningar.

TJÄNST: Stationär bevakning

Om objektet kräver kontinuerlig övervakning, såsom i en butik, reception, centrumbevakning, ambassadbevakning, in- och utcheckning, in- och utpassering samt högriskobjekt som kan utsättas för skadegörelse, placeras en stationär vakt på platsen. Den stationära vakten kan vara ordningsvakt, skyddsvakt eller väktare, beroende på vilken typ av objekt som ska bevakas.

TJÄNST: Ronderande bevakning

Utöver stationär bevakning på plats erbjuder DS Bevakning även mobila patrulltjänster. Det innebär att väktare besöker objektet vid angivna intervaller för att säkerställa trygghet och verifiera frånvaron av obehöriga personer. Väktare kan även komma vid fasta tider för låsning och upplåsning, och mobila patruller kan utföras med certifierade hundförare och bevakningshundar.

TJÄNST: Parkeringsservice

Om kunden behöver parkeringsövervakningstjänster kan DS Bevaknings parkeringsvakter anlitas av olika typer av kunder, såsom tomtägare, bostadsrättsföreningar, köpcentrum, företag med privata parkeringsplatser och kommuner. Alla parkeringsvakter är väktare i grunden, men har genomgått en specialutbildning inom parkeringsfrågor. Våra parkeringsvakter övervakar parkeringsplatser och gator för att säkerställa efterlevnaden av gällande parkeringsregler. Vi tillhandahåller även skyltar och parkeringsautomater.

Vilka aktörer liknar DS Bevakning?

Det finns flera parkeringsbolag som verkar runt om i landet. Utöver DS Bevakning, finns Parkcheck och Parkit som är andra aktörer på marknaden som alla erbjuder olika parkeringslösningar för att underlätta för besökare och samtidigt skapa lönsamhet för fastighetsägare.

Därför bör du överväga Parkit när du väljer parkeringsbolag

Parkit har, liksom andra aktörer inom parkeringsbranschen, fokus på smidiga parkeringslösningar genom att erbjuda moderna och digitala lösningar till sina kunder. I motsats till många andra aktörer på marknaden har Parkit utvecklat sitt eget system för samtliga delar av parkeringsförvaltningen, vilket möjliggör en smidig administration för både användare och personal. Genom att ha alla delar av parkeringsförvaltningen samlat under ett och samma tak kan Parkit erbjuda en sömlös och effektiv parkeringsupplevelse för sina kunder.

Ta första steget

Funderar du på om Parkit är rätt partner för er? Kryssa i vilka tjänster du är intresserad av i formuläret nedan så hör vi av oss!

Parkit förklarar CTA
Tillbaka