Parkit förklarar Caverion

Caverion är ett ledande företag inom smart och hållbar teknik som strävar efter att förbättra livskvaliteten för personer inom offentlig sektor, industri och fastighetsbranschen genom att skapa bättre boendemiljöer, produktiva arbetsplatser och säkrare resor.

Vad är Caverion?

Med stark närvaro i norra, centrala och östra Europa och kontor på 216 orter i 10 länder, betonar Caverion vikten av engagerade medarbetare för att uppnå framgång i sina uppdrag globalt.

TJÄNST: Kameror

Kameror med registreringsskyltsigenkänning är avgörande i Caverions moderna parkeringslösningar. Genom att kontinuerligt skanna och identifiera registreringsskyltar tilldelas lediga parkeringsplatser direkt. Det effektiviserar besökarnas parkeringsupplevelse och minskar trängsel genom att optimera parkeringsutrymmets användning.

TJÄNST: Förhyrda parkeringsplatser

Caverions AI använder realtidsdata för att optimera prissättningen på förhyrda parkeringsplatser, kontinuerligt anpassa priserna för att maximera beläggningen och balansera utnyttjandet över olika tider på dygnet och veckan.

TJÄNST: Telematik- och trafikstyrningssystem

Caverion erbjuder avancerade telematik- och trafikstyrningssystem i hela Europa. Genom att integrera kameror, AI och sensorer möjliggör de realtidsövervakning av vägar och parkeringsplatser för att optimera trafikflödet, minska olyckor och maximera infrastrukturens användning.

TJÄNST: Elbilsladdning

Caverion erbjuder högkvalitativ installation, underhåll och fjärrövervakning av laddstationer för elfordon, stödjande för den växande marknaden för icke-fossil transport. Genom att säkerställa pålitlig laddinfrastruktur enligt EPBD-krav hjälper de företag att attrahera och behålla kunder, uppfylla lagkrav och maximera användningen av incitament.

TJÄNST: eMobility för fastighetsägare

Med sina tjänster för fastighetsägare och förvaltare som vill tillgodose sina hyresgästers behov med pålitliga laddlösningar för elfordon, hjälper Caverion till att främja hållbarhet, säkerställa efterlevnad av regelverk och framtidssäkra byggnader, vilket förbättrar både fastighetens värde och hyresgästernas nöjdhet.

TJÄNST: eMobility för bilhandlare

Caverion skräddarsyr tjänster för biltillverkare och bilhandlare, och fokuserar på effektiva laddningslösningar och ökad försäljning av elbilar. De erbjuder installation, fjärrövervakning, underhåll och personalutbildning för att förbättra varumärkesupplevelsen och användarupplevelsen.

TJÄNST: eMobility för CPO:er

Caverion erbjuder omfattande eMobility-tjänster för laddstationsoperatörer (CPO), och levererar välplanerade installationer, certifierat underhåll och fjärrövervakning av laddnätverk med hög drifttid och tillgänglighet.

TJÄNST: eMobility för OEM

Caverion specialiserar sig på skräddarsydda tjänster för biltillverkare och bilhandlare, inklusive effektiva laddningslösningar och support för ökad försäljning av elbilar. De erbjuder installation, fjärrövervakning, underhåll och användarutbildning för att förbättra kundupplevelsen och maximera anpassningen till lokala behov.

TJÄNST: eMobility för logistik

Caverion erbjuder lösningar för logistikföretag med elektrifierade lastbilar och servicefordon. Deras tjänster fokuserar på att utveckla nödvändig infrastruktur för att hålla logistikflottor laddade och redo att köra enligt schema, vilket säkerställer pålitlig drift av tunga elfordon.

Vilka andra företag liknar Caverion?

Det finns flera parkeringsbolag verksamma runt om i landet, såsom ePARK och Parkit, som erbjuder olika parkeringslösningar för att underlätta för besökare och samtidigt skapa lönsamhet för mark- och fastighetsägare.

Därför bör du överväga Parkit när du väljer parkeringsbolag

Parkit har, precis som andra aktörer inom parkeringsbranschen, fokus på att erbjuda smidiga parkeringslösningar genom moderna och digitala metoder till sina kunder. Till skillnad från många andra aktörer på marknaden har Parkit utvecklat sin egen systemlösning för alla delar av parkeringsförvaltningen, vilket möjliggör en effektiv administration för både användare och personal. Genom att ha allt under ett och samma tak kan Parkit erbjuda en enhetlig parkeringslösning för sina kunder.

Ta första steget

Funderar du på om Parkit är rätt partner för er? Kryssa i vilka tjänster du är intresserad av i formuläret nedan så hör vi av oss!

Parkit förklarar CTA
Tillbaka