Parkit förklarar ePARK

ePARK är en ledande aktör inom digitala parkeringslösningar, som erbjuder skräddarsydda tjänster för kommuner, företag och fastighetsägare.

Vad är ePARK?

Med målsättningen att vara det självklara valet för digital parkering, fokuserar ePARK på att erbjuda förstklassig service och långsiktiga samarbeten.

TJÄNST: Korttidsparkering

Med ePARK kan användare undvika stress och spara både tid och pengar. Genom att ladda ner den kostnadsfria ePARK-appen kan man smidigt checka in och ut, och endast betala för den aktuella parkeringstiden. Man kan även förköpa parkeringsbiljetter och förlänga parkeringen med några enkla knapptryck direkt via smartphonen.

För parkeringsförvaltare innebär ePARK en möjlighet till förbättrad kontroll och effektivitet. Genom att erbjuda bilägare en enkel och säker betalningslösning via sin smartphone minskar administrationen och ökar tillgängligheten av betalsystemet.

TJÄNST: Digitala tillstånd

ePARK erbjuder en enklare och smidigare lösning för att administrera parkeringstillstånd, vilket minskar bördan av administration och ger ökad kontroll för parkeringsägare.

Besökstillstånd

Besökare kan enkelt hantera och köpa tillstånd direkt via ePARK-appen, vilket minskar administrationen för både parkeringsägare och besökare.

Receptionisttjänst

Med ePARKs receptionisttjänst kan besökare, kunder och personal själva hantera sina parkeringsärenden. Receptionisten har tillgång till backoffice-systemet för enkel administration och överblick.

Personaltillstånd

Arbetsgivare kan erbjuda enkel hantering av personaltillstånd, anpassade efter företagets parkeringsregler och behov.

Boendeparkering

Boende kan själva köpa och administrera sina boendeparkeringstillstånd, vilket ger ökad flexibilitet och kontroll för både invånare och parkeringsägare.

Långtidsparkering

För långtidsparkering erbjuder ePARK smidiga lösningar för att köpa och administrera tillstånd direkt via appen, vilket förenklar processen för behöriga parkerare.

TJÄNST: Motorvärmarstyrning

Med ePARKs Motorvärmarstyrning kan föraren enkelt styra motorvärmaren via sin smartphone, surfplatta eller dator beroende på när de planerar att använda bilen. På så vis kan bilen vara behagligt varm vid avfärd utan att behöva ha motorvärmaren igång hela tiden. Förbrukad el debiteras föraren samtidigt som parkeringsavgiften.

TJÄNST: Elbilsladdning

ePARKs Elbilsladdning erbjuder flera fördelar för parkeringsägare. Genom att erbjuda elbilsladdning kan fastighetsägare öka sina intäkter från parkerare som behöver ladda sina bilar. Med ett smidigt betalningssystem kan parkerare enkelt använda laddningsstationerna och betala direkt via appen i samband med parkeringen. Dessutom är ePARKs system effektivt och anpassat för det växande behovet av elbilsladdning i takt med att marknaden för elbilar expanderar.

TJÄNST: Marina

Med ePARKs Marina kan fastighetsägare förenkla hanteringen av sin hamnförening eller marina verksamhet. Gästerna betalar hamnavgiften via mobilen och fastighetsägare kan snabbt kontrollera betalningarna via ePARKs system. Tidsbaserad betalning minimerar svinn och gästerna kan få tillgång till servicehus genom appen. Samtliga tjänster hanteras digitalt vilket minskar adminstrationsbördan.

Vilka andra företag liknar ePARK?

Det finns flera parkeringsbolag verksamma runt om i landet. Utöver ePARK finns bland andra Parkcheck och Parkit som erbjuder olika parkeringslösningar för att underlätta för besökare och samtidigt skapa lönsamhet för fastighetsägare.

Därför bör du överväga Parkit när du väljer parkeringsbolag 

Parkit har, precis som andra aktörer inom parkeringsbranschen, fokus på att erbjuda smidiga parkeringslösningar genom moderna och digitala lösningar till sina kunder. I motsats till många andra aktörer på marknaden har Parkit utvecklat sitt eget system för samtliga delar av parkeringsförvaltningen, vilket möjliggör en smidig administration för både användare och personal. Genom att ha alla delar av parkeringsförvaltningen samlat under ett och samma tak kan Parkit erbjuda en sömlös och effektiv parkeringsupplevelse för sina kunder.

Ta första steget

Funderar du på om Parkit är rätt partner för er? Kryssa i vilka tjänster du är intresserad av i formuläret nedan så hör vi av oss!

Parkit förklarar CTA
Tillbaka