Parkit förklarar Parkcheck 

Parkcheck är ett parkeringsbolag etablerat år 2020 med inriktning på parkeringsövervakning av privatägd mark.

Vad är Parkcheck?

Parkcheck har sitt säte i Stockholm och är specialiserade på övervakning, uppföljning och indrivning av kontrollavgifter för olovlig parkering. 

Intäktsmodell: “Vi betalar er!”

Genom en generös intäktsmodell delar Parkcheck med sig av intäkterna till markägaren med målet att få ett slut på nollavtal och ofördelaktiga villkor.

Digital kundportal och digitala tillstånd

Via en användarvänlig kundportal kan tillståndsinnehavare snabbt och smidigt registrera vilka fordon som är behöriga att stå på en tillståndsinnehavares parkeringsplats. Detta gör att Parkchecks kontrollanter blir informerade i realtid och inte kommer att utfärda en kontrollavgift på fordonet.

Vilka aktörer liknar Parkcheck?

Det finns flera parkeringsbolag som verkar runt om i landet. Utöver Parkcheck, finns Västia Parkering och Parkit som är andra aktörer på marknaden som alla erbjuder olika parkeringslösningar för att underlätta för besökare och samtidigt skapa lönsamhet för fastighetsägare.

Därför bör du överväga Parkit när du väljer parkeringsbolag 

Parkit har, liksom andra aktörer inom parkeringsbranschen, fokus på smidiga parkeringslösningar genom att erbjuda moderna och digitala lösningar till sina kunder. I motsats till många andra aktörer på marknaden har Parkit utvecklat sitt eget system för samtliga delar av parkeringsförvaltningen, vilket möjliggör en smidig administration för både användare och personal. Genom att ha alla delar av parkeringsförvaltningen samlat under ett och samma tak kan Parkit erbjuda en sömlös och effektiv parkeringsupplevelse för sina kunder.

Ta första steget

Funderar du på om Parkit är rätt partner för er? Kryssa i vilka tjänster du är intresserad av i formuläret nedan så hör vi av oss!

Parkit förklarar CTA
Tillbaka