Vi söker självständiga Controllers runtom i landet

Parkit ligger i framkant av utvecklingen av parkeringsförvaltning och har som mål att underlätta hanteringen av parkeringsplatser för både fastighetsägare och bostadsrättsföreningar genom att använda en heltäckande lösning som fokuserar på att göra parkeringen enkel, säker och framför allt smidig.

Om rollen

Vill du arbeta självständigt med frihet under ansvar? Vi söker nu efter Controllers runtom i landet för att hjälpa oss att kontrollera våra parkeringsområden och arrendeplatser. Som Controller kommer du att ha en viktig roll i att säkerställa att våra parkeringsplatser används på ett korrekt sätt och att våra kunder får en god service.

Arbetsuppgifter

Som Controller på Parkit kommer du att få en varierande arbetsdag och möjlighet att bidra till att skapa en tryggare och mer tillgänglig parkeringsmiljö för våra kunder. Du kommer bland annat att utföra regelbundna kontroller av parkeringsområden och arrendeplatser för att säkerställa att användningen av dessa är korrekt samt utfärda parkeringsböter till fordon som inte följer reglerna. Det är av stor vikt att du med bravur kan sköta kundkontakter och ge god service till våra kunder samt samarbeta med andra teammedlemmar för att förbättra parkeringsbolagets verksamhet.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är noggrann, serviceinriktad och som tycker om att arbeta i en hektisk miljö. Du har god kommunikationsförmåga och social kompetens, och en förmåga att arbeta självständigt och ta egna initiativ. Du måste inneha B-körkort. Erfarenhet av liknande arbete är meriterande men inget krav. Du kommer att få en grundlig utbildning för att utföra dina arbetsuppgifter på ett effektivt och säkert sätt.

Du är en viktig del av Parkit

Vi vill erbjuda dig en stimulerande och utvecklande roll inom ett växande företag med god framgång. Vi arbetar i en dynamisk miljö där varje dag utgör nya utmaningar, och du har möjlighet att påverka och bidra till vår fortsatta tillväxt. Här hos oss kan du se fram emot:  

  • En fantastisk grupp av kollegor 
  • Främjande av hälsosamma vanor och aktiviteter 
  • Rekryteringsbonus 
  • Tjänstepension 
  • Bidrag till friskvård 
  • Flexibla arbetstider 
  • Spännande evenemang och möten

Om du vill bli en del av vårt team, skicka in din ansökan med CV och personligt brev så snart som möjligt.

Ansök genom att fylla i formuläret nedan

Lediga tjänster