Säljare till Sveriges modernaste parkeringsbolag sökes

Parkit grundades i Stockholm 2020 med målet att göra det enklare för markägare och BRF:er att hantera sina parkeringsplatser. De senaste 15 åren har tekniken utvecklats, engagerat och förändrat världen omkring oss, men hanteringen över parkeringsplatserna har stått stilla. Därför har vi skapat en komplett helhetslösning för att göra parkeringen enkel, säker och framförallt så smidig som möjligt.

Vill du bli en del av vårt team?

Vi söker nu en driven och resultatorienterad säljare till vårt moderna parkeringsbolag. Som säljare hos oss kommer du att arbeta med att sälja parkeringstjänster till både fastighetsägare och bostadsrättsföreningar.

Om rollen

Du kommer att ansvara för att skapa nya affärsmöjligheter, bygga relationer med befintliga och nya kunder samt öka försäljningen av våra tjänster. Du kommer även att få möjlighet att utveckla och implementera nya säljstrategier för att nå våra mål.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har erfarenhet av försäljning och som är van vid att arbeta mot uppsatta mål. Du har en förmåga att bygga relationer med olika typer av kunder och är van vid att arbeta självständigt. Du är också en person som trivs med att ta egna initiativ och utveckla nya affärsmöjligheter. Vi ser gärna att du har erfarenhet av försäljning inom parkeringsbranschen eller relaterade områden. Du har goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.

Väx med Parkit

Vi erbjuder dig en utmanande och spännande roll i ett snabbväxande företag. Du kommer att få arbeta i en modern arbetsmiljö med hög teknisk kompetens och engagerade kollegor. Vi erbjuder konkurrenskraftig lön och förmåner, samt möjlighet till karriärutveckling inom företaget. Hos oss får du dessutom:

  • Underbara kollegor
  • Främjande av friskvårdsaktiviteter
  • Rekryteringsbonus
  • Tjänstepension
  • Friskvårdsbidrag
  • Flexibla timmar
  • Event och tillställningar

Om du känner att du har rätt kvalifikationer och är redo för en ny spännande utmaning, skicka in din ansökan redan idag!

Ansök genom att fylla i formuläret nedan

Lediga tjänster