Parkit förklarar Sverige Parkering

Sverige Parkering är ett svenskt parkeringsbolag som samarbetar med både svenska och internationella uppdragsgivare. Sedan 2005 har de etablerat ett omfattande nätverk av partners och leverantörer för att kunna erbjuda smidiga och snabba anpassningar för både privata och kommersiella fastigheter. 

Vad är Sverige Parkering?

Fokus i verksamheten ligger på att skapa en sömlös och bekväm parkeringsupplevelse för både fordonsägare och fastighetsägare. Genom att använda innovativa teknologier och digitala lösningar effektiviserar de parkeringshanteringen och förbättrar tillgängligheten för kunderna. 

Parkering

Sverige Parkering erbjuder flera tjänster inom parkering, och erbjuder allt från parkeringsövervakning och förbokning av platser till hemställan, VIP-platser och utbildade parkeringsvakter.

Digitala tjänster

Med fokus på digitalisering kan kunder till Sverige Parkering effektivera sin egen och sina kunders vardag via flera tjänster;

 • Digital uthyrning
 • Digitala kösystem
 • Digital nyckel i app för portar och dörrar
 • Delning av digitala nycklar
 • ANPR (kamerasystem)

Laddplatser

När fler och fler laddningsbara fordon rullar på Sveriges gator krävs utökade laddmöjligheter. Sverige Parkering siktar på att ligga steget före sina konkurrenter och erbjuder bland annat:

 • Laddplatser för fordon 
 • Laddboxar för cyklar
 • Digital hantering av laddplatser
 • Digital betalningsinfrastruktur där kunden endast betalar för den faktiska elförbrukningen

Sverige Parkering kan även tillgodose andra önskemål på begäran från kund.

Optimering

Med flera tjänster inom parkeringsoptimering kan allt från parkeringsanläggningar, ytor, skyltar och trafikflöden förbättras utifrån skräddarsydda lösningar.

Övrigt

Utöver flertalet parkeringslösningar, digitala lösningar, laddplatser och optimering av nuvarande parkeringssituation erbjuder Sverige Parkering även:

 • Bilpool
 • Cykelpool
 • Snöröjning
 • Övervakningskameror för eget bruk (endast system med montering)

Vad finns det för alternativ till Sverige Parkering?

Sverige Parkering är en aktör inom parkeringsbranschen i Sverige men de är inte ensamma på marknaden. Det finns flera andra företag som också erbjuder parkeringslösningar i landet, såsom Parkando, Parkman och Parkit. Dessa parkeringsföretag har alla samma mål: att erbjuda optimerade och effektiva parkeringslösningar som underlättar för besökare att parkera samtidigt som de skapar lönsamhet för fastighetsägare. Parkeringslösningar som fokuserar på optimering, övervakning och användning av digitala teknologier är något som dessa aktörer gemensamt strävar efter att erbjuda.

Därför bör du överväga att välja Parkit när du jämför parkeringsbolag

Parkit är ett framstående parkeringsföretag som erbjuder innovativa och heltäckande parkeringslösningar. Med fokus på långsiktig lönsamhet och kundnöjdhet har Parkit etablerat sig som en pålitlig partner inom branschen. Genom att kombinera digitala innovationer, parkeringsoptimering och parkeringsövervakning levererar Parkit en sömlös och effektiv parkeringsupplevelse för både parkeringsanvändare och fastighetsägare.

Ta första steget

Funderar du på om Parkit är rätt partner för er? Kryssa i vilka tjänster du är intresserad av i formuläret nedan så hör vi av oss!

Parkit förklarar CTA
Tillbaka