Blogg

3 mars 2023

Kundcase Grand Hotel Saltsjöbaden

Grand Hotel Saltsjöbaden invigdes kungligt 1893 och har med sin storslagna arkitektur sedan dess var en given destination för livsnjutare

Läs mer
24 februari 2023

Kundcase Fabege

Fabege är ett fastighetsbolag som utvecklar långsiktigt hållbara stadsdelar, där människans olika behov står i fokus. Parkit har fått den stora äran att ta över parkeringshanteringen för en av deras samfälligheter.

Läs mer
26 januari 2023

Kontrollavgifter

Brukar du felparkera? I det här inlägget reder vi ut vad som gäller vid felparkeringar och vid utdelning av felparkering- samt kontrollavgifter.

Läs mer
23 januari 2023

Vi söker nu fler Controllers!

Parkit är ett snabbväxande ParkTech-företag med en brant tillväxtkurva och befinner sig för närvarande i sin största omställning någonsin.

Läs mer
radisson-blu-waterfront-hotel
29 december 2022

Kundcase Radisson Blu Waterfront Hotel

En av Radisson Blu Waterfront Hotels utmaningar och problemområden har varit bristen på parkeringsplatser, tidskrävande tillståndsparkering, felparkerade bilar samt avsaknad av laddinfrastruktur.

Läs mer
kundcase-kvarnholmen
20 december 2022

Kundcase Kvarnholmen

Kvarnholmen är en stadsdel där gammalt möter nytt på ett ypperligt sätt. Här kan du läsa mer om hur vi moderniserat Kvarnholmens parkeringslösningar.

Läs mer
2 december 2022

Parkeringsskyltar och vägmärken på parkeringsområden

Det finns en uppsjö av parkeringsskyltar och regler, och som bilist är det viktigt att du känner till vad dessa innebär för att bland annat undvika parkeringsböter. 

Läs mer
2 december 2022

Så undviker du parkeringsböter

I det här blogginlägget går vi igenom några av de vanligaste parkeringsmissarna som (ofta) leder till en parkeringsböter, och som du därmed bör ha koll på.

Läs mer
2 november 2022

Vårt donationsarbete

Redan innan Parkit grundades har det varit vår kärna att samla in pengar till välgörenhet. Allt vi säljer – från laddstolpar, linjemålning, skyltning eller ren övervakning – går i och med det till välgörenhet.

Läs mer
det-har-ar-parkit
23 september 2022

Parkerings­förvaltning

Trots att digitala framsteg görs på många områden har digitaliseringen av parkeringshanteringen stått stilla. Här går vi igenom parkeringsförvaltning.

Läs mer